1307001452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuukausi aloitettiin ympyrätreenillä, kuusi hyppyä ja putki, rimat vaihtelevilla korkeuksilla. Mentiin lujaa, minä yritin olla hyppimättä ja muin tavoin häiritsemässä, keksityin vain juoksuun ja tsemppaamiseen, Seppo palkkasi pallolla, tämä teki Duffylle oikein hyvää!

Anun kanssa tehtiin hyppytekniikat, jotka menivät muuten hyvin, mutta olen ollut laiska opettamaan Duffylle hyvää istumista alkuasennossa, tässä aion ryhdistäytyä! Lisäksi aloitimme opettamaan Duffylle tiukkaa käännöstä siivekkeen ympäri, ensin ei hyppyä, sitten hyppy välillä mukaan, sitten putkesta vauhtia ja hypyööä tai ilman, myös takaakiertona. Tätä on tehty kolme kertaa ja toimii hyvin, pitää vielä jatkaa koko ympyräksi asti.

Pientä rataa, missä tiukasti lähellä ja vastapainona irtoamista. Duffy käy edelleen tosi kuumana, muuta ei pure mua enää.

Ollaan tehty myös vähän erotteluharjoitusta tyyliin putki puomin alla ja vaihdellen mihin mennään, toimi erittäin hyvin. 

Keinu on tehty siten, että Duffy juokseen mahdollisimman lujaa päähän ja jysää sen alas. Tästä tuli palautetta Sepon harkoissa lähinnä siksi, että se on raskas koiran fysiikalle. Tätä pitää miettiä. Opetan sille niiamista pehva pysytyssä ja tasapainolautailua ja sitten katsotaan voiko sitä yhdistää keinulle. Lisäksi tuli kotiläksyä ämpärillä etutassut ja takajaloilla ympäri kävelyä.